Program for Børnekonferencen 2025
Onsdag d. 21. maj 2025 på Bygholm i Horsens
8.30 – 09.15 Ankomst, morgenmadsbuffet og besøg i udstillerområdet
9.15 Velkommen til Børnekonferencen
Daniel Nyboe Andersen, Konferencechef
9.20 – 10.10 Imran Rashid
Digitalisering og mental trivsel hos børn og unge
10.10 – 10.35 Pause
Besøg standene
10.35 – 11.05 Susanne Skaanning
Relationsvejen
11.05 – 11.35 Malene Angelo
Omsorgsgrebet – et fælles fagligt sprog for omsorg
11.35 – 12.00 Pause
Besøg standene
12.00 – 12.30 Benny Andersen Prisen 2025
Benny Andersen Prisen hylder personer, der yder ekstraordinær og succesfuld indsats for at forbedre vilkårene for et eller flere socialt udsatte børn i Danmark og synliggør de gode eksempler.
12.30 – 13.30 Frokost Besøg standene
13.30 – 14.40 Susan Hart
Når hverken ord, anerkendelse eller sanktioner er nok
– Trivsel gennem relationer, struktur og guidning
14.40 – 15.05 Kagepause
Besøg standene
15.05 – 16.00 Stine Elverkilde
Kvalitet i et børneperspektiv – når læringsmiljøer reelt gør en forskel for børnenes trivsel, læring, udvikling og dannelse
16.00 Farvel og på gensyn til Børnekonferencen 2026
Mød udstillerne på Børnekonferencen
Vi glæder os til at blive forkælet på konferencen, når Comwell Bygholm Parks egen restaurant skal sørge godt for os.
Comwell drager omsorg for mennesker og miljø og har som målsætning at være branchens foretrukne bæredygtige hotelkæde for gæster, medarbejdere og samarbejdspartnere. I overensstemmelse med dette er Comwell for 5. år i træk kåret som ”Danmarks mest bæredygtige hotelkæde” i forbindelse med uddelingen af Sustainable Brand Index Awards.
Alle Comwell hoteller har desuden Det Økologiske Spisemærke i bronze.
Morgen/Formiddag: Vi starter dagen med et energigivende og sundt udvalg af forskellige morgenmadslækkerier. Dertil naturligvis drikkevarer, herunder kaffe, te, saft og isvand.
Frokost: Vi skal nyde hotellets skønne frokostbuffet. Alle råvarer er nøje udvalgt under hensyntagen til både kvalitet, bæredygtighed, årstid og sundhed. Dertil forskellige drikkevarer, herunder saft og isvand.
Eftermiddag: Gå om bord i hotellets udvalg af sunde og søde fristelser, så det høje energiniveau holder helt frem til slutningen af konferencedagen.
Hele dagen: Isvand, bæredygtig økologisk kaffe og te er let tilgængeligt hele dagen.