Børnekonferencen

Udstillere

Med deltagelse af 350-500 professionelle beslutningstagere jævnt fordelt over hele Danmark er Børnekonferencen et meget relevant – og eksklusivt sted for leverandører at være til stede med en stand. Børnekonferencen er en tradition, der har været afholdt hvert år siden 2011. 

Det er muligt at udstille med en stand på Børnekonferencen, da mange konferencedeltagere sætter pris på lidt inspirerende at se på i pauserne. Vi sætter dog et maximum på 10 udstillere, da udstillerelementet ikke må virke for dominerende på konferencen.

Udstillere har gode muligheder for at komme i dialog med konferencedeltagerne. Som udstiller har man et passende område til rådighed med et cafébord. Det er tilladt at medbringe en roll-up, og der er strøm og wifi på stedet – husk ekstra forlængerledninger for en sikkerheds skyld.

Vi skal have en god stemning, så vi opfordrer udstillere til at samarbejde, så alle får en rimelig placering og en god oplevelse. Vi fordeler ikke standpladserne på forhånd – vi tager en snak om det på stedet. Vi har tillid til, at det foregår i god ro og orden, men forbeholder os ret til at henstille til en udstiller om at begrænse sit areal og evt. at flytte rundt på det opstillede, for at opnå harmoni. Husk, at vi kun garanterer plads svarende til et cafebord, medmindre andet på forhånd er aftalt.

Personalet på konferencestedet er også flinke til at hjælpe udstillerne med praktiske spørgsmål.

Vi blander os ikke i detaljer vedr. udstillernes indhold og udtryk. Vi ønsker dog, at konferencedeltagerne skal opleve udstillerne som et plus, hvorfor vi forbeholder os ret til at skære igennem om nødvendigt.

Kontakt Daniel for at høre nærmere om priser, vilkår og indgåelse af aftaler om stande på mail nicklas@danskefagkonferencer.dk eller tlf: 51163887

Alle tilmeldinger af stande er bindende og kan ikke fortrydes, men kan til enhver tid overdrages uden beregning. Se i øvrigt vores almindelige betingelser for alle deltagere på denne side.