Børnekonferencen 2020, tirsdag d. 17. marts 2020

Tilmelding foregår i år via en særlig tilmeldingsside, som I finder her

Hvis der er nogle problemer med tilmeldingssiden eller lignende, så er I naturligvis altid velkomne til at sende en email til info@bornekonferencen.dk

Priser

Deltagelse pr person 1.896,- kr.
Gruppetilmelding (4 personer): 6.384,- kr.
Tillæg – Gruppetilmelding pr person 1.596 kr.
Eksempel: 5 samtidige tilmeldinger, pris i alt 6.384 + 1.596 = 7.980 kr.

Alle priser er excl moms.

“Super fedt og meget relevante emner. Godt overordnet tema. Super god stemning og utrolig fin forplejning.”
– Camilla Møller Outsen, ressourcepædagog, Ishøj, 2016

“Konferencen er en uhyre vigtig markør af et vigtigt og følsomt område.”
– Steen Johansen, områdeleder, Albertslund kommune, 2015

Betingelser

Alle tilmeldinger er bindende.

Dog kan tilmeldinger godt “byttes” således en anden person, end den tilmeldte, kan deltage i stedet for den oprindeligt tilmeldte. Børnekonferencen skal blot informeres om dette.. Tilmeldinger er således ikke personlige. Vi beder om deltageroplysninger for at få overblik over deltagerne, for at kunne fremsende invitationer til fremtidige konferencer, for at kunne lave navneskilte osv. Men tilmeldinger kan som nævnt godt overdrages til andre. Det er således heller ikke muligt at få refunderet billetter med henvisning til “dobbelt tilmelding”, da det ikke er et krav, at deltageroplysningerne er udfyldt minutiøst. (Ligesom man heller ikke får penge tilbage en uge efter en koncert, fodboldkamp eller biograftur, hvis man efterfølgende finder ud af, at man er kommet til at købe to billetter).

Grupperabatter forudsætter samtidige tilmeldinger (min. 4 tilmeldinger på en gang). Altså i én og samme email. Det er desuden en forudsætning for at opnå rabat, at der kan skrives én regning. Det vil bla. sige, at der kun skal anvendes ét EAN- eller CVR-nr. til opkrævning. Ligesom man ikke kan komme ned i en forretning 6 uger efter man har købt en skjorte og så købe en til – og på den baggrund forlange mængderabat, så kan man heller ikke eftertilmelde deltagere og opnå rabat på baggrund af tidligere tilmeldinger.

Afbestilling: Tilmeldinger er som bekendt bindende.
Dog er det muligt at afbestille på nedenstående betingelser. Udgangspunktet vil altid være, at tilmeldinger er bindende.
Afbestilling 0-20 dage inden konferencen: ingen refusion.
Afbestilling 3-8 uger inden konferencen: 50% refusion.
Afbestilling mere end 8 uger inden konferencen: 90% refusion.

Ved betaling udover forfaldstid beregnes 2% rente pr. påbegyndt måned samt rykkergebyr 100,- kr. pr. rykker.

Ved tilmelding oplyses email på samtlige deltagere. Disse emailadresser bruges til at fremsende evalueringsskemaer efter konferencen, til oplysninger om eventuelle programændringer samt invitation og program til fremtidige børnekonferencer. I alt typisk 3-4 emails om året. I samtlige emails oplyses tydeligt om, hvordan man frabeder sig fremtidige emails.

Læs eventuelt mere om de formelle betingelser mv. på denne side