Børnekonferencen

Hvordan skaber vi drømmebyggere?

Børn genererer nemt ideer og drømmer både legende og frit om fremtidens muligheder. Alligevel vokser de fleste op til et liv i middelmådighed med drømmene reduceret til fjerne minder.

Med afsæt i forskning inden for talentudvikling, neurobiologi og præstationspsykologi stiller indlægget skarpt på, hvorvidt den eksisterende kultur underminerer børns mulighed for at realisere drømme.

Formålet er at stimulere refleksion omkring udviklingsmiljøer, der giver børn kompetencer til at skabe meningsfyldte liv på egne præmisser.

Johan Frederik Banzhaf

Johan Frederik Banzhaf er studieadjunkt ved Sport Sciences, Aalborg Universitet, hvor hans interesse er forskning inden for talent-, team- og organisationsudvikling i et ledelsesstrategisk perspektiv. Gennem de sidste 10 år har Johan faciliteret talent- og teamudvikling, aktuelt i konsulentvirksomheden CultureLead og tidligere som underviser i folkeskolen, mentor for adfærdsvanskelige unge og mentaltræner for elitesportsatleter. Derudover er Johan en del af Barndrømmens Advisory Board, hvis mission er at give børn muligheder for at virkeliggøre drømme.