Program for Børnekonferencen 2019 

Tirsdag d. 7. maj 2019 på Bygholm (Scandic) i Horsens

Download program for Børnekonferencen 2019 her

8.15 – 09.00 Ankomst og registrering

9.00 – 9.05 Velkomst

9.05 – 10.00 Nye muligheder for at ”skræddersy” og evaluere vores indsats overfor børn, unge, voksne og familier med følelsesmæssige, relationelle og/eller mentaliserende udfordringer
Jesper Birck
Autoriseret cand. psych. og arbejder til dagligt med supervision, udredning, terapi og undervisning.

10.05 – 10.30 Pause

10.30 – 11.00 Hvordan skaber vi drømmebyggere?
Johan Frederik Banzhaf
Studieadjunkt ved Sport Sciences Aalborg Universitet og stifter af CultureLead

11.00 – 11.45 Socialpolitiske tendenser på anbringelsesområdet
Inge M. Bryderup
Professor i socialt arbejde på Institut for sociologi og socialt arbejde, Aalborg universitet

11.45 – 12.10 Se mor, jeg danser
Puk Elgård
Mønsterbryder, journalist, radio- og TV-vært samt forfatter

12.10 – 13.00 Frokost

13.00 – 13.30 Benny Andersen Prisen 2019
Benny Andersen Prisen uddeles for 9. år i træk. Desværre uden Benny Andersens deltagelse, da han forlod os 16. august 2018. Donationer fra bisættelsen bidrager til, at præmiesummen i 2019 er rekordhøj med 50.000 kr. til vinderen og 5.000 til såvel nr. 2 og 3. Bennys enke og Bennys datter vil deltage. Vært: Puk Elgård

13.30 – 14.05 Nonverbal interaktion i familien gennem musik
Stine Lindahl Jacobsen
Lektor, ph.d. og leder af Musikterapi v. Aalborg Universitet

14.05 – 14.50 Potentialeledelse
Ole Henrik Hansen
Lektor, ph.d., forsker i dagtilbudspædagogik med særlig fokus på de yngste børn under Aarhus universitet

14.50 – 15.15 Pause (kage)

15.15 – 16.00 Fordomme og ”snuptagsløsninger” i socialpolitik og socialt arbejde
Morten Ejrnæs 
Lektor i teorier om sociale problemer, Aalborg universitet

16.00 Farvel og på gensyn til Børnekonferencen 2020

Morgen: Buffet med hjemmebagt rugbrød. Glutenfrit brød og fuldkornsbrød m/alm. smør og laktosefri smør. Dansk ost og frisk flødeost med purløg. Pålæg og marmelade. Skyr og laktosefri yoghurt med toppings. “Overnight” grød eller lignende. Juice og vand renset med kul.
Frokost:  Dagens suppe med toppings. 2 kolde retter samt 1-2 varme retter med kød (fjerkræ, oksekød eller svinekød). Dagens fisk. Tilbehør (pasta, ris eller kartofler). Grøntsager samt 1 vegansk ret. Stor salatbuffet, hvor du kan blande din egen favoritsalat m/dressing og olie/balsamico. Udvalg af forskelligt brød, fx økologisk rugbrød, glutenfrit brød og fuldkornsbrød m/alm. og laktosefri smør. Diverse oste. Dessert. Scandic vand – med og uden brus.
Eftermiddag: Hjemmebagt kage eller crumble efter årstiden. Knækbrød – fuldkorn, surdej og glutenfri. Rawbars. Spreads, fx avocadocreme, hummus eller frisk ost med granatæble. 2 slags frisk, hjemmelavet juice eller limonade samt vand renset med kul
Hele dagen:  Bæredygtig kaffe. Te, forskellige smagsvarianter. Tørrede frugter og nødder. Frisk frugt