Program for Børnekonferencen 2020

Tirsdag d. 17. marts 2020 på Bygholm (Scandic) i Horsens

Download program for Børnekonferencen 2020 pdf her

8.30 – 09.15 Ankomst og registrering

9.30 – 9.35 Velkommen til Børnekonferencen,
Daniel Nyboe Andersen, konferencier

9.35 – 9.50 Åbningstale
Mette With Hagensen, formand for Børnerådet

9.50 – 10.40 Læring med kroppen Forrest
Kjeld Fredens, hjerneforsker

10.40 – 11.10 Pause

11.10 – 12.00 Udviklende øjeblikke
Rikke Yde Tordrup, psykolog

12.00 – 13.00 Frokost

13.00 – 13.30 Benny Andersen Prisen 2020
Benny Andersen Prisen uddeles for 10. år i træk.

13.30 – 14.20 Når Professioner samarbejder om udsatte børn
Cecilie Kolonda Moesby-Jensen, sociolog

14.20 – 14.50 Pause

14.50 – 15.40 Rabalder – at håndtere konflikter med børn
Bo Hejlskov Elvén, psykolog

15.40 Farvel og på gensyn til Børnekonferencen 2021

Forplejning:

Morgen: Buffet med hjemmebagt rugbrød, glutenfrit brød og fuldkornsbrød m/alm. smør og laktosefri smør. Dansk ost og frisk flødeost med purløg. Pålæg og marmelade. Juice og vand renset med kul. Croissanter og kanelstang.

Frokost:  Dagens suppe med toppings 2 kolde retter samt 1-2 varme retter med kød (fjerkræ, oksekød eller svinekød) Dagens fisk. Tilbehør (pasta, ris eller kartofler). Grøntsager samt 1 vegansk ret. Stor salatbuffet, hvor du kan blande din egen favorit salat m/dressing og olie/balsamico eller lækre blandede salater. Udvalg af forskelligt brød, fx økologisk rugbrød, glutenfrit brød og fuldkornsbrød m/alm. og laktosefri smør. Diverse oste. Dessert Scandic vand – med og uden brus.

Eftermiddag: Hjemmebagt kage eller crumble efter årstiden. Knækbrød – fuldkorn, surdej og glutenfri. Rawbars Spreads, fx avocadocreme, humus eller frisk ost med granatæble. 2 slags frisk, hjemmelavet juice eller limonade samt vand renset med kul.

Hele dagen:  Bæredygtig kaffe. Te, forskellige smagsvarianter. Tørrede frugter og nødder. Frisk frugt