Børnekonferencen

Videoreportage fra Børnekonferencen 2022

Børnekonferencen 2023

Onsdag d.  10. maj 2022 på Scandic Bygholm Park i Horsens

Børnekonferencen er for dig, der brænder for at forstå alle børnerelevante temaer og for at bidrage til det gode, trygge og meningsfulde børneliv. Det er dig, der beskæftiger dig med børn, deres dagligdag, udvikling og velbefindende.
Vi glæder os til en udbytterig dag, hvor disse eksperter vil holde foredrag:

Rikke Yde Tordrup
Barnets perspektiv – børnebevidning for professionelle.
Rikke Yde Tordrup er cand. psych. fra Århus Universitet (2001), autoriseret psykolog og specialist i klinisk børnepsykologi samt fagbogsforfatter og foredragsholder. Ud over sin praksis superviserer Rikke faggrupper, der har børn, unge og voksnes udvikling som målgruppe.

Søren Hertz
Det systemiske perspektiv som modbevægelse til den stigende oplevelse af afmagt. Et oplæg om altings forbundethed.
Søren Hertz er børne- og ungdomspsykiater, medstifter af Metalog, der bevæger sig på tværs af traditionelle fagdiscipliner. Han er forfatter af ”børne- og ungdomspsykiatri – nye perspektiver og uanede muligheder” samt ”Børn og unge, psykiatri og samfund”.

Katinka Gøtzshe
Hvordan kan man udvikle relationskompetence ved at træne mindfulness?
Cand.mag i dramaturgi og psykologi. Formand for foreningen Børns Livskundskab Uddannnet i relationskompetence og supervision hos psykolog Helle Jensen.

Bo Hejlskov Elvén
Børnesyn i verdens ældste pædagogiske debat.
Bo Hejlskov Elvén er psykolog og forfatter. Siden 2017 har han været tilknyttet Birmingham City University, hvor han forsker i, hvad som påvirker pædagogers metodevalg i hverdagen.

Johanne Schmidt-Nielsen
Generalsekretær for Red Barnet
De vigtigste børnepolitiske dagsordener lige nu

Benny Andersen Prisen

På Børnekonferencen overrækkes Benny Andersen Prisen til personer, der særligt har gjort sig fortjent til anerkendelse. Læs mere om Benny Andersen Prisen og indstil selv en kandidat på bennyandersenprisen.dk/

Se program