Program for Børnekonferencen 2024
Tirsdag d. 28. maj 2024 på Bygholm i Horsens
8.30 – 09.15 Ankomst, morgenmadsbuffet og besøg i udstillerområdet
9.15 Velkommen til Børnekonferencen
Daniel Nyboe Andersen, Konferencechef
9.20 – 10.05 Louise Klinge
Om børns grundlæggende behov og relationskompetent praksis
10.05 – 10.20 Kort pause
10.20 – 11.00 Jørn Nielsen
Fra symptomer til trivsel: et oplæg om, hvorledes afmagt og fastlåsthed kan vendes til bevægelse og udvikling
11.00 – 11.30 Pause – besøg standene
11.30 – 12.00 Benny Andersen Prisen 2024
Benny Andersen Prisen hylder personer, der yder ekstraordinær og succesfuld indsats for at forbedre vilkårene for et eller flere socialt udsatte børn i Danmark og synliggør de gode eksempler.
12.00 – 12.55 Frokost – besøg standene
12.55 – 13.45 Connie Nissen
Når børns eller de voksnes sansebearbejdning spænder ben for samspil og fællesskabet.
13.45 – 14.00 Kort pause
14.00 – 14.35 Jes Dige
Hvordan bliver vi bedre til at tale med børn og unge i sorg?
14.35 – 15.05 Kagepause – besøg standene
15.05 – 16.00 Peter Lund Madsen
Børns hjerner
16.00 Farvel og på gensyn til Børnekonferencen 2025
Vi glæder os til at blive forkælet på konferencen, når Comwell Bygholm Parks egen restaurant skal sørge godt for os.
Comwell drager omsorg for mennesker og miljø og har som målsætning at være branchens foretrukne bæredygtige hotelkæde for gæster, medarbejdere og samarbejdspartnere. I overensstemmelse med dette er Comwell for 5. år i træk kåret som ”Danmarks mest bæredygtige hotelkæde” i forbindelse med uddelingen af Sustainable Brand Index Awards.
Alle Comwell hoteller har desuden Det Økologiske Spisemærke i bronze.
Morgen/Formiddag: Vi starter dagen med et energigivende og sundt udvalg af forskellige morgenmadslækkerier. Dertil naturligvis drikkevarer, herunder kaffe, te, saft og isvand.
Frokost: Vi skal nyde hotellets skønne frokostbuffet. Alle råvarer er nøje udvalgt under hensyntagen til både kvalitet, bæredygtighed, årstid og sundhed. Dertil forskellige drikkevarer, herunder saft og isvand.
Eftermiddag: Gå om bord i hotellets udvalg af sunde og søde fristelser, så det høje energiniveau holder helt frem til slutningen af konferencedagen.
Hele dagen: Isvand, bæredygtig økologisk kaffe og te er let tilgængeligt hele dagen.