Program for Børnekonferencen 2021

Mandag d. 31. maj 2021 på Bygholm (Scandic) i Horsens

Download program pdf

8.30 – 09.15 Ankomst og registrering

9.30 – 09.35 Vekommen til Børnekonferencen
Daniel Nyboe Andersen
, Konferencechef

9.35 – 9.50 Åbningstale
Anders Kronborg, formand for folketingets Børne- og Undervisningsudvalg

9.50 – 10.40 Tænd for forbindelsen – forstå tilnytningens kunst
Mette Carendi, cand. mag i psykologi med speciale i følelser og tilknytning

10.40 – 11.10 Pause

11.10 – 12.00 Udviklende øjeblikke
Rikke Yde Tordrup, psykolog

12.00 – 13.00 Frokost

13.00 – 13.30 Benny Andersen Prisen 2021
Benny Andersen Prisen uddeles for 11. år i træk.

13.30 – 14.20 Når Professioner samarbejder om udsatte børn
Cecilie Kolonda Moesby-Jensen, sociolog

14.20 – 14.50 Pause

14.50 – 15.40 Børn som pårørende
Preben Engelbrekt, Direktør for Sorgcenter

15.40 Farvel og på gensyn til Børnekonferencen 2022

En mødedag i trygge rammer!

Med Covid-19 står vi i en ny situation, der stiller nye krav til vores måde at mødes på. Det skal først og fremmest være trygt at mødes! Og derfor har Scandic Bygholm Park iværksat en række konkrete initiativer for at sikre, at det er trygt og sikkert for dig og de øvrige konferencedeltagere at mødes hos dem.

Scandic Bygholm Park følger til enhver tid de gældende krav og anvisninger fra myndighedernes side og har god erfaring i at afholde konferencer, hvor det er trygt at mødes.

Dagen vil på forhånd blive planlagt nøje, og alle gæster fordeles bedst muligt i huset for at sikre god afstand. Der vil være synlige afstandsmarkeringer samt rigeligt med håndsprit til fri afbenyttelse.

Konferencelokalet og øvrige lokaler vil løbende blive gjort grundigt rent, inkl. løbende udluftning samt afspritning af alle overflader. Ligeledes vil bordopstillingen til enhver tid følge myndighedernes gældende retningslinjer i forhold til afstand og kvadratmeter.

Ved konferencens start vil alle deltagere blive informeret om særlige retningslinjer og procedurer i relation til Covid-19.

Skøn portionsanrettet mad med fokus på bæredygtighed, dyrevelfærd og din sundhed!

Bygholm Park Hotel byder uændret på skøn og nærende mad på konferencedagen. Alt mad serveres portionsanrettet under nøje hensyntagen til hygiejne, og der vil således ikke længere være tale om traditionelle buffetserveringer. Der er fortsat fokus på gode, bæredygtige råvarer, som udvælges med omtanke for dyrevelfærd, miljø og sundhed.

Morgen/Formiddag: Du tilbydes en energigivende og sund start på dagen med f.eks. frisk frugt, yoghurt/skyr, grøntsagsshots og en friskbagt croissant.

Frokost: Du bydes på en skøn 2-retters menu eller en frokostplatte, hvor alt mad er lækkert portionsanrettet og serveret jf. myndighedernes gældende retningslinjer.

Eftermiddag: Der serveres et udvalg af portionsanrettede sunde lækkerier og søde fristelser, så det høje energiniveau holder helt frem til slutningen af konferencedagen.

Hele dagen: Frisk vand, bæredygtig økologisk kaffe samt te er let tilgængelig hele dagen.